Qui som?

1 Alva ÁlvarezAlba Álvarez – Presidenta

Psicòloga i psicoterapeuta llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) especialitzada en psicopatologia clínica adulta a la UAB. Diplomada en el Postgrau en Dansa moviment Teràpia a la UAB. Formació en Teràpia Gestalt a l’Institut Gestalt i formació de facilitadors de Biodanza a l’Escola de Rolando Toro de Barcelona. Especialitzada en Biodanza aplicada a la violència intrafamiliar, i en corporietat i veu.

EO_març1Eva Bellart Baratau – Secretaria
Rep una formació multidisciplinar en Dansa Improvisació. Diplomada en Expressió Corporal. Escola Alfa Institut (2012-1014). Basis Project. Escola Bewegungs Art Alemanya. (tardo 2014). Nunart, Àrea, La Caldera (2013-2016). Postgrau en Gènere i Igualtat, (UAB 2012-2013). Practicioner en Programació Neurolingüística (PNL) (2012). Voluntària al centre de dia Cas Sants realitzant sessions setmanals de dansa-teràpia a un grup d’homes en risc d’exclusió social (2016-18).  Desenvolupa mostres i processos de creació artística (2015-2017). Actualment en procés de formació de Shiatsu Moviment a l’escola de Barcelona (2016-2018).

Isabella MuñozIsabella Marín Muñoz (Prem Sonali) – Tresorera
Psicóloga, facilitadora de biodanza, terapeuta sistémica y danza Terapeuta con experiencia laboral de más de 10 años en procesos de acompañamiento comunitario y psicoterapia individual y grupal. Actualmente en proceso de formación en Osho Humaniversity.