Dansant sense etiquetes

“Dansant sense etiquetes” és un projecte obert a tothom, que  pretén contribuir al canvi d’actituds i comportaments davant de la salut mental a través de la Biodanza. La música, la dansa, l’emoció i l’encontre amb el grup promouran aquest canvi de mirada en les persones participants, generant un espai de respecte on s’entengui la singularitat com a valor social d’enriquiment.

Video dansa social: Des-Bucle-Jats Un espectacle de dansa que neix del Projecte Dansant sense etiquetes.

El grup ens ofereix la possibilitat de descobrir les nostres capacitats i potencialitats, i alhora trencar amb els prejudicis vers un mateix i l’altre. La música és el vehicle que ens possibilita expressar, a través del moviment i la dansa, les emocions i la nostra singularitat; i es complementa amb un espai de diàleg reflexiu.

Cuida la vida, per la realització de “Dansant sense etiquetes”, rep el suport tècnic i econòmic de l’entitat Obertament donat que és un projecte que contribueix a la lluita contra l’estigma en salut mental.

Les persones interessades en participar en el Projecte de “Dansant sense etiquetes” podeu assistir, prèvia inscripció, a les sessions de presentació del projecte.

Per participar en les sessions de presentació del Projecte cal omplir el següent formulari:

Formulari "Dansant sense etiquetes"

 

VOLS PARTICIPAR-HI?

Dimecres de 18.30h a 20.30h
Sala Tarika.
C. Gran de Gràcia 115 2on 1a
Projecte subvencionat.

En col·laboració amb:

obertament

Amb el suport de:

Ajuntament de Barcelona

 

 

Per a més informació del projecte “Dansant sense etiquetes”:
Flyer Cuida la Vida
Projecte Dansant sense Etiquetes